Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg rammet av migreneanfall

Kamp mot Tottenham truet.

• Direkte 14.30: West Ham - Tottenham

• Direkte 17.00: Fulham - Blackburn

(Dagbladet.no) Fredrik Ljungberg har bare spilt fem seriekamper for West Ham denne sesongen. Nå er derimot svensken tilbake fra skade, og han var med da de blågule sikret seg EM-billetten i midtuka.

Men dagen etter seieren mot Latvia ble han rammet av et voldsomt migreneanfall.

- Det er ikke ulikt det migreneanfallet han fikk for ett år siden, sier Ljungberg-agent Claes Elefalk til Aftonbladet.

Legene anbefaler hvile

Det er dårlige nyheter for manager Alan Curbishley, som så fram til å kunne bruke flere av de spillerne som har vært skadd i hjemmekampen mot Tottenham i dag.

- James Collins og Freddie Ljungberg trengte disse landskampene. Så sånn sett har seriepausen vært bra for oss. Spillerne har fått mulighet til å komme i form, sier Curbishley til klubbens hjemmeside.

KAN MISTE NOK EN KAMP: Freddie Ljungber ble før helga rammet av en kraftig hodepine. Legene anbefaler ham nå å hvile. Foto: AP
KAN MISTE NOK EN KAMP: Freddie Ljungber ble før helga rammet av en kraftig hodepine. Legene anbefaler ham nå å hvile. Foto: AP Vis mer

Men det var før han fikk nyheten om Ljungbergs migrene. For det er tvilsomt om den svenske landslagskapteinen blir klar til dagens London-oppgjør.

- Legene vil helst at han hviler i dag. Bortsett fra dette er Fredrik helt frisk, så han kommer helt sikkert til å trene på mandag, sier agenten.

Har mistet flere kamper

Da Ljungberg ble rammet av et liknende migreneanfall for 12 måneder siden, skjedde det etter den årlige Fotbollsgalan. Han er allergisk mot rødvin og noen ostetyper, og fikk i seg ost han ikke tålte.

To dager etter ble han slått helt ut.

Flere ganger i Arsenal-tida ble han rammet av så kraftig hodepine at han mistet kamper.

- Det er et mareritt når det skjer. Jeg spyr, mister synet delvis og noen ganger mister jeg følelsen, har Ljungberg sagt tidligere.

SPILTE LANDSKAMPENE: Fredrik Ljungberg var kaptein da Sverige sikret seg en plass i neste sommers EM-sluttspill.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media