Ljungberg saksøkes for 17 millioner

Kvinne hevder hun er skadet for livet.

(Dagbladet.no): Dens svenske fotballstjernen Fredrik Ljungberg saksøkes av Rhita Benabdes etter at hun og Ljungberg krasjet for halvannet år siden.

Benabdes hevder hun er skadet for livet og krever 17 millioner fra midtbanespilleren i det engelske topplaget Arsenal, skriver den svenske avisa Aftonbladet.se.

Han var på vei hjem fra en trening da ulykken skjedde. Ljungbergs bil, en BMW, krasjet med Benabdes Rover. Han måtte snakke med politiet før han fikk kjøre videre.

Ingen skader ble rapportert den gangen, men Benabdes hevder hun fremdeles sliter med rygg- og nakkesmerter. Hun saksøker derfor Ljungberg for 1,5 millioner britiske pund. Det tilsvarer rundt 17 millioner norske kroner.

- Ljungberg var uforsvarlig fordi han kjørte for fort, ikke hadde tilstrekkelig oversikt, mislykkes i å passere Roveren, lykkes ikke med å holde god nok avstand samt å reagere tidsnok, skriver Benabdes i sakspapirene.

Benabdes hevdere videre at hun ikke kan arbeide som sanger og danser på grunn av skadene. Ljungberg er ifølge en kompis lei seg for ulykken, men han hevder han kjørte forsvarlig.

SAKSØKT:</B> Fotballspilleren Fredrik Ljungberg saksøkes for millioner etter et bilkrasj.