Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg slått ut av ostebit

Måtte avbryte oppvarminga mot Elfenbenskysten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det blir nok en stund til Fredrik Ljungberg spiser ost før en fotballkamp igjen. Mens lagkameratene spilte landskamp mot Elfenbenskysten i går kveld, ble en migrenesyk Ljungberg fraktet tilbake til London av Arsenal.

Ljungmerk merket symptomene bare fem minutter ut i oppvarminga, og gikk i garderoben like etterpå.

- Fem minutter inn i oppvarminga kom han og sa at han kjente de første signalene på migrene. Noen minutter etter det igjen sa han «Nå klarer jeg ikke å se ordentlig.» Da var det bare å sende ham i garderoben, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til Expressen.

Shaaban passer på

Ljungberg er allergiker, og har ved tidligere anledninger reagert kraftig etter å ha spist vin og ost. Ifølge landslagslege Magnus Forsblad var Arsenal-proffen ikke et øyeblikk i tvil om hva som hadde forårsaket migreneanfallet: En liten ostebit han stappet i seg under «Fotbollsgalan» så sent som på mandag - to dager før landskampen.

- Det var Fredriks egne spontane reaksjon. At han hadde fått i seg ost på gallaen, sier Forsblad.

Fredrikstad-keeper Rami Shaaban snakket med Ljungbergs pappa sent onsdag kveld, og da følte Ljungberg seg litt bedre.

- Nå får jeg vel starte ferien min med å ta vare på Fredrik. Jeg skal nemlig bo hos ham i London og skulle egentlig dratt sammen med ham i bilen, sier Shaaban til Expressen.

MIGRENESYK ALLERGIKER: Fredrik Ljungberg er allergisk mot ost, men spiste likevel en ostebit under «Fotbollsgalan» mandag kveld. Det fikk han svi for i går. Foto: AP
MIGRENESYK ALLERGIKER: Fredrik Ljungberg er allergisk mot ost, men spiste likevel en ostebit under «Fotbollsgalan» mandag kveld. Det fikk han svi for i går. Foto: AP Vis mer

Sverige tapte for øvrig 0-1 for Elfenbenskysten etter scoring av Didier Drogba.

Hele Norges coronakart