Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg snakker ut om Sverige-bråket

- Jeg har enorm respekt for Mellberg.

BREMEN (Dagbladet.no): Fredrik Ljungberg og Olaf Mellberg var svært nær å havne i slåsskamp etter 0-0-kampen mot Trinidad & Tobago. Arsenal-stjernen beklaget seg over at midtstopper Mellberg sto bak de fleste svenske oppspillene i et TV-intervju etter kampen.

- I første omgang la de (Trinidad) den ene spissen til venstre fordi de ønsket at vi skulle spille til høyre, så Mellberg fikk ballen. Dessverre ble det for mange lange baller, sa han.

I går kveld avslørte svensk TV4 at det hadde vært en heftig krangel i garderoben etterp堖 med Ljungberg og Mellberg som de mest fremtredende.

- Slaget hang i lufta, sa kilder til TV4.

Dagbladet.no var tilstede under dagens svenske pressekonferanse i Bremen, der Ljungberg deltok.

- Skjer hele tiden

Seansen da Ljungberg entret presseteltet var i grunn ganske kostelig: Først styrtet journalistene fram til podiet og flyttet samtlige mikrofoner fra Lagerbäck til Ljungberg. Så var det fotografenes tur - og blitzregnet pågikk i nærmere et minutt. Og da Fredrik Ljungberg først tok ordet var hans første kommentar denne:

- Dette var vel et bra scoop!

HØY TENNING: Olof Mellberg og Freddie Ljungberg under VM i 2002. Foto:EPA
HØY TENNING: Olof Mellberg og Freddie Ljungberg under VM i 2002. Foto:EPA Vis mer

Videre var han opptatt av å tone nede dramatikken og konflikten med Mellberg.

- Dette er ikke så mye å diskutere egentlig. Det var en litt opphetet diskusjon som handlet om kampen i sin helhet, og det var ikke noe personlig mellom Olof og meg.

- Er det vanlig med slike krangler?

- Når ting ikke fungerer så må vi diskutere. Da er det viktig å bruke av hverandres erfaringer, svarte Ljungberg smidig.

Anstrengt forhold

Mellberg og Ljungbergs forhold har vært anstrengt i lang tid, og de prater lite med hverandre. Nå toner Ljungberg ned konflikten, og hyller nærmest Mellberg.

- Olof og jeg har hatt en prat i etterkant av situasjonen, og det er ingen stor greie. Jeg har enorm respekt for Olof, både som spilelr og som person, fortalte Ljungerg.

Og la til på egen oppfordring: - Alle diskusjoner skjer for at Sverige skal lykkes i fotball-VM.

Ljungberg snakker ut om Sverige-bråket

Og da en journalist spurte Ljungberg om han syntes Mellberg var en bra svensk kaptein, var svaret kontant:

- Selvfølgelig.

<B>PINLIG:</B>Slik så det ut da Ljungberg og Mellberg braket sammen på trening under VM i 2002.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media