- Ljungberg trosser Wenger

Nekter å bli solgt.

(Dagbladet.no): Fredrik Ljungberg (29) får aldri spille for Arsenal igjen. Det er beskjeden den svenske kantspilleren har fått av manager Arsene Wenger, skriver Expressen i dag.

Problemet er bare at landslagsspilleren ikke vil flytte på seg.

Han har halvannet år igjen av kontrakten sin. Det hjelper ikke at West Ham og Tottenham har meldt seg på i kampen om den skadeforfulgte svensken.

Krever over 55 mill.

Før Ljungberg går med på et klubbskifte vil han ha utbetalt resten av kontrakten sin. Det utgjør over 55 mill. kroner, skriver Daily Mirror i dag.


- Fredrik har alltid tenkt at han skal avslutte karrieren i Arsenal. Han har gitt alt for klubben, til og med spilt skadd. Så kommer denne beskjeden, ikke akkurat takk for tro tjeneste. Det er et sjokk for ham, sier en ikke navngitt kilde til Expressen.

Ljungberg har to ting som taler mot seg i Arsenal: Alder og lønn. Wenger vil byggge opp et nytt lag med unge spillere, og Ljungberg håver inn tre millioner kroner i måneden.

Dersom Arsenal henter inn seks år yngre Franck Ribery, Frankrikes kantspiller, kan de halvere lønnsutgiftene.

PÅ KOLLISJONSKURS: Fredrik Ljungberg skal tvinges vekk fra Arsenal og manager Arsene Wenger, skriver både svenske og engelske aviser i dag. Foto: Scanpix/Reuters
PÅ KOLLISJONSKURS: Fredrik Ljungberg skal tvinges vekk fra Arsenal og manager Arsene Wenger, skriver både svenske og engelske aviser i dag. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Ljungberg passer ikke inn i planen for framtida, sier kilden.

Arsenal skal ikke kjøpe

Ljungbergs agent ønsker ikke å uttale seg om saken, og Arsenal har til gode å dementere Ljungberg-ryktene som først dukket opp søndag.

I går kveld fikk Wenger god grunn til å fortsette satsingen på ungdommen i klubben. Med hele sju juniorer på banen ble Liverpool slått 6-3 på Anfield.

- Vi byttet ut ni spillere fra lørdagens kamp, og vi har fortsatt spillere ute som Gallas, Ljungberg og Adabayor. De er på vei tilbake. Det er derfor jeg lenge har sagt at vi ikke skal kjøpe noen, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

Uten å nevne om noen skal selges.

- Ljungberg trosser Wenger
TALENTENE FIKK SJANSEN I GÅR: Arsenals satsing på ungdommen ga resultatater i går kveld.