Ljungberg ute med ryggskade

Fredrik Ljungberg må stå over CL-kampen mot PSV Eindhoven.

Arsenal har vært suverene i Premier Leauge så langt i sesongen, men skal i dag ut i sin første Champions Leauge kamp. Og den må spilles uten svenske Fredrik Ljungberg.

- Fredrik sliter med ryggen, men bør bli klar til kampen, sa manager Arsene Wenger tidligere i dag.

Slik gikk det ikke. Men Arsenal har en stall i Europa-toppen, i alle fall offensivt, og dermed ble det plass til den spanske landslagsspissen Jose Reyes som kom inn og scoret i forrige PL-match. Midtstopper Sol Campbell må fortsatt vente på førstelagsfotball, men er i trening etter skadeproblemene.

Taket på PSV

Arsenal - som tidvis har skuffet stort ute i Europa - har et lite overtak på PSV i dagens åpningskamp. De to lagene møttes to ganger i gruppespillet i CL i 2002. Arsenal slo PSV 4-0 i Eindhoven etter scoringer av Gilberto Silva, Fredrik Ljungberg og Thierry Henry (2). Hjemme på Highbury derimot ble det bare 0-0, og det hører med til historien at Arsenal bare har én seier på hjemmebane mot nederlandske klubber - på fire forsøk.

INGEN JUBEL I DAG: Fredrik Ljungberg feirer her scoringen mot Fulham, men en dårlig rygg hinder nye jubelscener for svensken i dag.