Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg ute mot Island

Arsenal-stjernen leggskadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sveriges landslagskaptein Fredrik Ljungberg går glipp av onsdagens EM-kvalkamp mot Island på grunn av en leggskade.

Arsenalstjernen pådro seg skaden i lørdagens kamp mot Spania, og mandag morgen ble han undersøkt med magnetrøntgen. Resultatet var som fryktet, at spill onsdag mot Island ikke kommer på tale.

- Trist, men slik er det dessverre, sier Ljungberg i en pressemelding.

Landslagskapteinen kommer derfor ikke til å reise til Island med resten av den svenske troppen, men reiser hjem til London for behandling hos Arsenals helseteam.

- Det er selvsagt beklagelig for oss og for Fredrik. Vi var forberedt på dette, og har gode erstattere i troppen, sa landslagssjef Lars Lagerbäck, som ikke vil innkalle noen erstatter for Ljungberg.

Sverige har startet sin EM-kvalifisering på best mulig måte med tre seirer på tre kamper. Lørdag ble Spania slått 2-0 på Råsunda.

Foruten Island og Spania er Danmark, Latvia, Nord-Irland og Liechtenstein i kvalifiseringsgruppe F.

(©NTB)

VM-MÅL: Freddie Ljungberg er en av Sveriges viktigste spillere. Her etter målet mot Paraguay i VM. Foto: Scanpix/Reuters
VM-MÅL: Freddie Ljungberg er en av Sveriges viktigste spillere. Her etter målet mot Paraguay i VM. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
PÅ FEST MED KRYKKER:</B> Fredrik Ljungberg fikk med seg seiersfesten lørdag kveld, men blir ikke klar til spill onsdag.