Ljungberg vil ha revansj

Fredrik Ljungberg er Arsenals redningsmann i sesonginnspurten. Og han har mye å revansjere i FA-cupfinalen i morgen.

I fjor scoret svensken målet som så ut til å ha gitt London-laget FA-cupseier. Så dukket en liten luring ved navn Michael Owen opp og scoret to i sluttminuttene, og tittelen gikk til Liverpool.

- Det var en stor skuffelse. Jeg aksepterer å tape for bedre lag, men den finalen skulle vi avgjort tidlig. Det gjorde vondt, veldig vondt, sier Ljungberg til

Aftonbladet

.

Nå vil han vinne noe.

- Jeg kom til Arsenal for å vinne titler. Jeg håper tiden er inne nå, sier Ljungberg.

I morgen spiller Arsenal finale mot Chelsea, og allerede onsdag neste uke kan klubben få revansj for det aller mest forsmedelige de siste sesongene: De tre strake andreplassene i serien bak Manchester United.

Onsdag møtes de to lagene i nest siste serierunde, med et Arsenal-forsprang på fem poeng. Dermed trenger London-klubben bare uavgjort, så er mesterskapet i boks.

Det suverene utgangspunktet kan Arsenal takke Ljungberg for. Han har scoret seks mål på de fem siste kampene, og er i sitt livs form. Det vil han helst ikke snakke om.

- Jeg liker ikke å prate om meg selv. Men, jo da, jeg føler meg fin, sier Ljungberg - som er mest opptatt av å skryte av lagkamerat Dennis Bergkamp, mannen som legger opp til mange av svenskens mål.

- Dennis har helt spesielt overblikk. Det er vanskelig å legge sånne pasninger som han gjør i den engelske eliteserien, der alt går så fort. Dennis er en briljant spiller, sier Fredrik Ljungberg.

(NTB)

<B>MÅLSVENSKE:</B> Frederik Ljungberg vil fortsette oppturen i FA-cupfinalen i morgen.