Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Llorente kan bli Van Persies erstatter

Og City tilbyr 13-åring superlønn. Dagens ryktebørs!

TIL ARSENAL? Fernando Llorente (t.h) kan bli Robin Van Persies erstatter i Arsenal. Her kysser han EM-pokalen sammen med Javi Martinez. Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach
TIL ARSENAL? Fernando Llorente (t.h) kan bli Robin Van Persies erstatter i Arsenal. Her kysser han EM-pokalen sammen med Javi Martinez. Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach Vis mer

(Dagbladet): Robin Van Persie forsvinner trolig fra Arsenal i løpet av sommeren.

Nederlenderens erstatter kan bli Athletic Bilbaos Fernando Llorente. Spissen, som var i Spanias EM-tropp i sommer, har en klausul i kontrakten sin som gjør det mulig å hente ham for drøyt 280 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Arsene Wenger har angivelig snakket med flere i sitt speiderapparat, og de tror Llorente - med sin sterke fysikk og gode teknikk - vil passe godt inn i Premier League, skriver avisa.

Ganso også på vei inn? En annen spiller som kan være på vei til Emirates, er brasilianske Ganso.

Daily Mail skriver at Arsene Wenger er villig til å legge 15 millioner pund på bordet for den 22 år gamle midtbanespilleren.

Ganso blir regnet som et av de største midtbanetalentene i verden, og har tidligere blitt koblet til AC Milan, Chelsea, Tottenham og Manchester United.

Cazorla til Tottenham Andre Villas Boas skal være på jakt etter forsterkninger i sommer, og Malagas Santi Cazorla.

Ifølge den spanske avisa AS skal forholdet mellom Cazorla og lederne i Malaga være svært dårlig etter at midtbanespilleren er en av spillerne som ikke har fått utbetalt all lønn.

Cazorla kom til Malaga i fjor sommer fra Villarreal, og kostet da i overkant av 220 millioner kroner.

City tilbyr superlønn til 13-åring? Dagbladet skrev for noen dager siden om Birminghams stortalent Foday Nabay, som Manchester United og Manchester City begge ønsker.

13-åringen er regnet som et av de største talentene i England, og City skal være villige til å tilby unggutten den største lønna en fotballklubb i England noensinne har gitt til en 13-åring, skriver Daily Mail.

Martinez til Barcelona? Den nye Barcelona-treneren Tito Vilanova er kun interessert i å hente 23-åringen Javi Martínez i sommer, hevder den katalanske avisen Sport. Sport skriver at Vilanova føler han kun trenger å styrke laget defensivt og at Athletic Bilbao-spilleren er den eneste han ønsker, skriver NTB. Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta skal ha gitt treneren en liste på rundt 50 forsvarsspillere som kan hentes, men Martínez, opprinnelig defensiv midtbanespiller, skal være den eneste aktuelle.

Det er ventet at Athletic vil kreve 260 millioner kroner (35 mill. euro) for 23-åringen, mens Barca prøver å presse prisen ned til 150 millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media