Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lloris stjal showet og holdt United til uavgjort

Mesterlig i Tottenham-målet.

GOD: Hugo Lloris var mesterlig i Tottenham-målet, og reddet poengdeling for Tottenham. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
GOD: Hugo Lloris var mesterlig i Tottenham-målet, og reddet poengdeling for Tottenham. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON Vis mer

• Tottenham - Manchester United 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Manchester United stilte med uforandret lag for første gang på 85 kamper, etter seieren mot Newcastle andre juledag.

I dag var det duket for et prestisjeoppgjør mot Tottenham på White Hart Lane. Der ble Hugo Lloris den store mannen, som gang på gang stoppet Uniteds kjempesjanser i første omgang.

- Vi holdt oss inne i kampen fordi vi var gode defensivt og fortsatte å kjempe. Vi var nære, og lagånden var strålende, sier keeperen selv til BBC.

Lloris stjal showet Og mens David de Gea stort sett har blitt hyllet som en enorm keeper denne sesongen, var det mannen i motsatt ende som stjal showet i dag. Hugo Lloris vartet nemlig opp med noen superredninger som etterhvert sørget for at Tottenham fortsatt hang med i kampen.

United hadde nemlig noen supersjanser, der Lloris og Vertoghen reddet på streken en gang hver. Robin van Persie hadde også en supersjanse da han fikk ballen tre meter fra mål, men ikke fikk kontroll på ballen. Lloris var våkent ute og fikk sparket vekk ballen.

I tillegg plukket Lloris fra både Valencia, Falcao og Rooney. Nært utrolig at United ikke ledet til pause.

Traust Tottenham hang mer med etter pause, men kom ikke til de særlig store sjansene. På sin side klarte de å stagge Uniteds angrepsspillere.

Ti minutter før slutt snappet Harry Kane ballen fra Michael Carrick på midtbanen, og satte i gang et Tottenham-angrep. Han spilte ballen til siden til Mason, som feide ballen over mål.

Tottenham presset foran mål de siste minuttene, men klarte ikke å få ballen i mål bak David de Gea.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media