- Lo mens de voldtok henne

Den 17 år gamle jenta påstår at tre eller fire Premier League-spillere flirte og lo mens de voldtok henne på omgang. Det skriver The Sun i dag.

The Sun har snakket med venner av familien. Jenta har innrømet at hun ble med en spiller opp på rommet på Grosvenor House Hotel for å gå til sengs. Hun sier at mens de var inne på rom 316 kom sju andre spillere inn på rommet og angrep henne. Hun har fortalt familien at hun kjente en av spillerne fordi han spiller på det laget hun er tilhenger av. Denne spilleren ydmyket henne verbalt og voldtok henne.

En kilde nær familien sier til The Sun:

- Hun er fortsatt i sjokk, og klarer ikke stoppe å skjelve når hun snakker om det. Hun har innrømmet at hun var villig til å ha sex med en av spillerne, men ble vettskremt da resten kom inn. Hun sier hun ble voldtatt av tre eller fire av dem på senga, mens en spiller holdt armene hennes og kalte henne «et knull».

Nekter

Jenta har fortalt familien at fotballspilleren sjekket henne opp i en bar og at hun ble enig om å bli med ham til hotellet. Hun påstår at hun bare drakk cola hele kvelden, og at hun var edru da hun ble med spilleren.

Scotland Yard jobber intenst med bevismateriale. De har tatt med seg laken, håndkle og glass og har byttet lås på rom 316. Utenfor står det politivakt.

Rommet var ifølge The Sun bestilt og betalt av en Premier League-spiller som ikke var på rommet da den påståtte voldtekten skjedde. Han skal ha kommet opp med vitner som beviser at han ikke kunne ha vært på rommet det angitte tidspunktet. Han benekter all befatning med saken.

Etterforskerne fra Scotland Yard går gjennom opptak fra sikkerhetskameraer i hotellet, skriver London Evening Standard.

Henges ut på nett

Styreformannen i Crystal Palace, Simon Jordan, har for øvrig en permanent suite på Grosvenor House Hotel. Han satt i baren og så spillerne som nå er beskyldt for voldtekt. Men han som alle andre sier ikke et ord om hendelsen.

- Jeg kan ikke kommentere noe som helst. Jeg beklager, sier Simon Jordan til The Sun.

Engelske medier holder fortsatt tilbake navnene på de involverte spillerne. Media frykter søksmål fra spillerene og klubben om de blir frikjent i en eventuell rettssak.

Men på nettet kommenteres saken. På flere nettsider henges navngitte Premier League-spillere ut som mistenkte. En velkjent diskusjonsside knyttet til en Premier League-klubb ble stengt i går etter at bidragsytere hadde offentliggjort navnene på mistenkte for den påståtte voldtekten.

ROM 316: Ifølge engelske aviser er den 17 år gamle jenta fortsatt i sjokk etter det som skjedde på rom 316 på ærverdige Grosvenor House Hotel i London.