GÅR ALENE: Charles Itandje, her presentert som ny Liverpoolspiller sammen med Benitez og Sebastian Leto, blir tvangssolgt fra klubben etter å ha ledd under minnestunden for Hillsborough-tragedien onsdag.Foto: REUTERS/Phil Noble
GÅR ALENE: Charles Itandje, her presentert som ny Liverpoolspiller sammen med Benitez og Sebastian Leto, blir tvangssolgt fra klubben etter å ha ledd under minnestunden for Hillsborough-tragedien onsdag.Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Lo under Hillsborough-minnestunden - blir solgt

Ingen nåde for Liverpool-keeper Itandje.

||| (Dagbladet.no): Om ikke Charles Itandje var i unåde i Liverpool før minnestunden på Hillsborough onsdag, er han i hvert fall det nå.

Midt under minnestunden på Anfield for de 96 som døde i Hillsborough-tragedien fanget et tv-kamera opp Itandje som spøkte og lo. I tillegg skal flere av de som satt i nærheten ha klaget over Itandjes oppførsel, skriver The Guardian.

Liverpool-manager Rafa Benitez skal, etter å ha studert tv-bildene, blitt rasende på franskmannen.

Ifølge The Guardian undersøker nå klubben sammen med sine jurister hva som er den maksimale straffen de kan gi en spiller, men det som skal være sikkert er at keeperen har spilt sin siste kamp for Liverpool.

Benitez forsøkte å selge Itandje til Galatasaray allerede ifjor sommer, men overgangen strandet på grunn av Itandjes personlige kontraktskrav. Etter det The Guardian erfarer skal Liverpool nå trappe opp opp salgsframstøtene for å bli kvitt ham fortest mulig når overgangsvinduet åpner igjen.

Itandje ender i så fall med sju kamper for førstelaget til Liverpool etter overgangen fra Lens i 2007.