Lobbie Fowler

LONDON (Dagbladet): Leeds- West Ham 3- 0. Leeds er der de vil være i det nye året, aleine på toppen av Premier League. I går kveld fikk West Ham juling takket være to mål av Mark Viduka pluss en følsom perlelobb signert Robbie Fowler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Se her, Liverpool, ropte Leeds-fansen da Robbie Fowler viste at han har et av ligaens mest følsomme fotballbein. Robbie utnyttet det ville West Ham-forsvaret til å lobbe ballen så elegant, og så perfekt, over David James at tidligere Leeds-stopper Gordon McQueen nesten ble lyrisk på Sky Sports:«Dette var en skjønnhet av en lobb». Wow!

- Ny frisk

Fowler ville etter kampen ikke si så mye om Liverpool, men han var glad og diplomatisk. Han har nå seks mål etter overgangen fra rødt til hvitt.

- Det som skjedde i Liverpool det skjedde, men jeg ville ikke for alt i verden ha vært foruten de fabelaktige årene jeg hadde der. Men, for meg var det viktig å starte på ny frisk, og det har jeg nå gjort her i Leeds, sa Robbie som ble kåret til kampens spiller på et iskaldt Elland Road.

Publikum hadde ikke før fått satt seg, og blåst ut de første frostrøyksignalene, før den storvokste spissen Viduka fra Australia sørget for 1- 0 etter tre minut ter. Danny Mills utnyttet slurv i West Ham-forsvaret, han sendte ballen videre til Alan Smith. Hans innlegg møtte Viduka med et mildt kenguruhopp. Tre minutter seinere var Viduka der igjen.

Liverpool-miss

Oldtimer Nigel Winterburn så blåfrossen ut i vinterkulda, og igjen ble han kjørt overende, innlegget fra høyrekanten møtte Viduka. Denne gangen med en flyvende pannebrask.

Umulig å ta for en ellers god David James. Han reddet klubben fra å reise hjem med seks, sju baklengsmål.

- Når vi får to raske scoringer, så blir jobben enklere for oss. Vi fikk ro over spillet og pasningene satt og bevegelsen var der. Det er godt å kunne starte det nye året på toppen av tabellen, sa Mark Viduka.

Robbie Fowler hadde et par, tre muligheter til å plusse på sin stadig voksende målkonto, blant annet en nesten perfekt utført venstrebeinsvolley. Fowler hadde vært gull for Liverpool i går, ettersom laget dustet bort nok et poeng. Denne gangen mo t Bolton.

  • Steven Gerrard sørget for Liverpool-ledelse med en forsinket nyttårsrakett av et skudd, men Liverpool-fans og nå Bolton-spiller, Kevin Nolan, ødela stemningen på Anfield ved å utlikne til 1 - 1.

- Vi er nødt til å være bekymret, men jeg hadde vært enda mer bekymret hvis innsatsen ikke hadde vært der. Vi har ikke akkurat marginene på vår side for øyeblikket, men vi vil komme tilbake. Vi er et godt lag og har kjempet oss tilbake før, sa assistentmanager Phil Thompson etter Bolton-fadesen. Bolton har nå tatt fire av seks poeng mot Liverpool denne sesongen.

  • Chelsea viste at de ikke er til å stole på i såkalte lette kamper. De kom fra Newcastle med hodet høyere enn himmelen, men det datt fort ned i går. Southampton vant 4- 2.

- Claus Lundekvam var fabelaktig, sa Southampton-manager Gordon Strachan. Bra, Claus.

  • I kveld er det duket for et nytt storoppgjør når Manchester United møter Newcastle på Old Trafford.
<B>FØLSOMT:</B> Robbie Fowlers 3-0 mål var en nytelse, han fikk ballen, så at David James sto langt ute og med perfeksjon lobbet han ballen over en hoppende James i en regnbue og inn i et tomt mål.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer