Lobbie Fowler

LONDON (Dagbladet): Leeds- West Ham 3- 0. Leeds er der de vil være i det nye året, aleine på toppen av Premier League. I går kveld fikk West Ham juling takket være to mål av Mark Viduka pluss en følsom perlelobb signert Robbie Fowler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Se her, Liverpool, ropte Leeds-fansen da Robbie Fowler viste at han har et av ligaens mest følsomme fotballbein. Robbie utnyttet det ville West Ham-forsvaret til å lobbe ballen så elegant, og så perfekt, over David James at tidligere Leeds-stopper Gordon McQueen nesten ble lyrisk på Sky Sports:«Dette var en skjønnhet av en lobb». Wow!

- Ny frisk

Fowler ville etter kampen ikke si så mye om Liverpool, men han var glad og diplomatisk. Han har nå seks mål etter overgangen fra rødt til hvitt.

- Det som skjedde i Liverpool det skjedde, men jeg ville ikke for alt i verden ha vært foruten de fabelaktige årene jeg hadde der. Men, for meg var det viktig å starte på ny frisk, og det har jeg nå gjort her i Leeds, sa Robbie som ble kåret til kampens spiller på et iskaldt Elland Road.

Publikum hadde ikke før fått satt seg, og blåst ut de første frostrøyksignalene, før den storvokste spissen Viduka fra Australia sørget for 1- 0 etter tre minut ter. Danny Mills utnyttet slurv i West Ham-forsvaret, han sendte ballen videre til Alan Smith. Hans innlegg møtte Viduka med et mildt kenguruhopp. Tre minutter seinere var Viduka der igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer