Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lochte røk leddbåndet da kvinnelig fan kastet seg i armene på ham

Bisarr skade for OL-gullvinneren.

FOR PUPULÆR? Ryan Lochte poserer med gullmedaljen han vant på 400 meter medley i London-OL i fjor. I helga skadet han leddbånd i kneet da en begeistret kvinnelig fan kastet seg over ham. Foto: Jessica Gow / NTB Scanpix
FOR PUPULÆR? Ryan Lochte poserer med gullmedaljen han vant på 400 meter medley i London-OL i fjor. I helga skadet han leddbånd i kneet da en begeistret kvinnelig fan kastet seg over ham. Foto: Jessica Gow / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): For mange menn vil det nok høres ut som en drøm å vinne olympiske medaljer i bøtter og spann, slik at kvinnelige fans kaster seg over deg.

For Ryan Lochte (30), som tok to gull-, to sølv- og en bronsemedalje i London-OL i fjor, ble nettopp dette et mareritt i helga.

Amerikaneren forsøkte nemlig å ta imot en tenåringsjente som kom løpene mot ham. Resultatet var at begge to deiset i bakken, og Lochte slo kneet i en fortauskant i fallet, skriver USA Today.

Resultatet var et røket medialt leddbånd (MCL) og forstrukket fremre korsbånd (ACL), og Lochte må nå ta en pause fra trening og konkurranse.

- Legeapparatet hans regner med at han vil bli helt friskt ganske snart, og Ryan takker alle for lykkeønskningene, sier en representant for den populære svømmeren.

Hvordan det gikk med jenta? Hun landet trygt og uskadd i Lochtes sterke armer.