Lockout stopper National Hockey League

Beskyldningene hagler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

National Hockey League (NHL) kan bli rammet av lockout. Det ble klart i natt. Flere spillere sier nå at begge parter er for grådige.

Philadelphia Flyers-angriperen Jeremy Roenick, som fulgte Canada og Finlands finalekamp i verdenscupen fra tribunen i Toronto, ga i hvert fall klart uttrykk for hva han mente.

- Jeg vil gjerne vært helt ærlig, og dersom jeg er det, så kan jeg ikke fri meg fra å mene at begge partene i denne konflikten, både eierne i NHL og spillerne, er for grådige, sa han til pressefolkene i en av pausene i finalekampen.

- Spillerne kommer til å tjene bra med penger, men det er ikke nødvendig med et tak på lønningene, la han til.

- De neste ukene kommer til å bli veldig viktige for hockeyens fremtid, sier Mario Lemieux, som både er eier og spiller.

Mange tror at en lockout i natt kan få store konsekvenser for ishockeysporten i Nord-Amerika. Det blir snakket om at sporten kan bli borte fra idrettskartet.

- Det er vanskelig å si hva som kommer til å skje, men jeg ser ikke bort fra at en lockout kan komme til å vare lenge. Det kommer nok til å bli snakk om mange måneder, kanskje til og med år, sier de største pessimistene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer