Loeb ble verdensmester, Henning kjørte av veien

Mens Petter Solberg kjørte seg opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter gårsdagens ganske så like problemer for brødrene Solberg, fikk de en vidt forskjellig siste dag i Rally Japan - en dag da Sebastien Loeb sikret seg sin femte VM-tittel på rad.

På 22. fartsprøve mistet Henning veigrep i gjørma, og bilen forsvant til skogs.

- Så fryktelig glatt. Etter et strekk på 200 meter bare gled vi av veien. Og nå står vi ute i regnværet og venter. Dritt, kommenterer Solberg og kartleser Cato Menkerud på sin blogg.Lørdag måtte duoen bryte for dagen på grunn av en ødelagt bakstilling, og med dagens skogtur, var det definitivt slutt på Rally Japan for denne gang.

Men før den siste rallyrunden i Wales, fra 4. til 7. desember, kan de i det minste glede seg over at de fikk med seg en prøveseier og en nest bestetid fra Japan.

Opptur for Petter

Lillebror Petter stilte også med en nyreparert bil på siste dag av rallyet i Asia, og han åpnet dagen med å sikre seg sin andre prøveseier.

Deretter fikk han igjen tekniske problemer på SS23, før de reiste seg på nytt ved å vinne de to siste fartsprøvene. Alt i alt ga dette en åttendeplass - og opptur - i Rally Japan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer