Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Loeb brakk armen

Mister VM-runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjerende verdensmester i rally, Sebastien Loeb, brakk onsdag armen og må dermed stå over den kommende VM-runden i Tyrkia.

Loebs Citröen-lag bekreftet onsdag kveld at franskmannen falt og brakk et ben i overarmen under terrengsykling tidligere på dagen.

Samtidig ble det opplyst fra teamet at 32-åringen mister den kommende VM-runden i Tyrkia. Om også flere VM-runder står i fare, ønsker man ikke å spekulere i.

Uansett kommer skaden meget ubeleilig for den regjerende verdensmesteren. Sebastien Loeb hadde hatt gode muligheter til å avgjøre årets mesterskap i Tyrkia.

Loeb har 35 poengs forsprang på Marcus Grönholm etter helgens seier på Kypros.

(ANB-AP)

SKADET SEG: Sebastian Loeb burde nok latt terrengsykkelen stå i garasjen. I dag brakk han armen mens han var ute og syklet, og mister dermed den kommende VM-runden. Foto: Daniel Sannum Lauten
SKADET SEG: Sebastian Loeb burde nok latt terrengsykkelen stå i garasjen. I dag brakk han armen mens han var ute og syklet, og mister dermed den kommende VM-runden. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer