Loeb fester grepet - Solberg-gutta faller av

Henning best av brødrene i Finland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sebastien Loeb fester grepet i Rally Finland. Før de tre siste etappene søndag ligger han i teten, mens Solberg-brødrene faller av.

Sebastien Loeb har 18,3 sekunder til gode på finske Mikko Hirvonen før avslutningsprøvene. De to er i en klasse for seg, for tilbake til Chris Atkinson på tredjeplass er det 3.03,6 minutter.

Henning Solberg er best av de norske. Han lå på tredjeplassen før første fartsprøve lørdag, men falt til femteplass i løpet av dagen. Han ligger 3.31,6 minutter bak Loeb, men 27,1 sekunder foran lillebror Petter som holder sjetteplassen.

Andreas Mikkelsen kjørte inn til 14.-plass etter de ti lørdagsetappene. Han er over 14 minutter bak Loeb. Eyvind Brynhildsen er også inne blant de 30 beste. Han ligger på 25.-plass vel 56 minutter bak Loeb.

Mads Østberg kjørte av veien og har brutt rallyet etter at han hadde en god start fredag.

Før avslutningen søndag står Loeb med 13 seirer på fartsprøvene, Mikko Hirvonen har vunnet fire, mens Jari-Matti Latvala som ødela alt for seg selv etter en utforkjøring fredag, har vunnet to fartsprøver.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer