Loeb fortsatt i ledelsen

Solberg er 55,5 sekunder bak.

MED: Petter Solberg henger fortsatt med i teten i Rally Mexico. Foto: Scanpix/EPA/REPORTER IMAGES
MED: Petter Solberg henger fortsatt med i teten i Rally Mexico. Foto: Scanpix/EPA/REPORTER IMAGES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Sébastien Loeb kjørte forrykende fra start lørdag, og tok over ledelsen i Rally Mexico. Etter 18 fartsprøver er han 55,5 sekunder foran Petter Solberg.

Solberg ledet rallyet etter første dag, men klarte ikke å holde ledelsen. Regjerende verdensmester Loeb vant alle fartsprøvene lørdag, foruten superspesial 4 (SS18).

Dermed passerte han Solberg og la nordmannen bak seg. Like etter Solberg kommer Sébastien Ogier, 2,7 sekunder etter verdensmesteren fra 2003.

Etter den flotte innsatsen fredag, som ga en foreløpig førsteplass, var Petter Solberg første bil på veien lørdag, og måtte feie unna løs grus og sand for dem som kom etter.

- Jeg er kjempefornøyd med dagen, sa nordmannen etter lørdagens siste prøve.

- Det har vært så utrolig mye med sand og grus i dag, selv på andre runden. Allikevel er jeg med og kjemper helt i teten, og har mange gode split-tider, sa Petter Solberg.

Henning Solberg ligger på sjetteplass, 2.25,2 minutt bak Loeb.

- Jeg vil forsøke å øke ledelsen, men kanskje får jeg det ikke til. Jeg skal iallfall prøve, sa Loeb etter seieren på tolvte fartsprøve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer