Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Loeb rullet og mistet ledelsen i Rally Dakar

Uhell.

RULLET: Sebastien Loeb har vunnet rally-VM ni ganger. Han har også imponert i debuten i Rally Dakar, men mandag var uhellet ute for den populære franskmannen. Foto:  AFP PHOTO / @world / ANDRE LAVADINHO
RULLET: Sebastien Loeb har vunnet rally-VM ni ganger. Han har også imponert i debuten i Rally Dakar, men mandag var uhellet ute for den populære franskmannen. Foto: AFP PHOTO / @world / ANDRE LAVADINHO Vis mer

Sebastien Loeb har vunnet rally-VM ni ganger. Han har også imponert i debuten i Rally Dakar, men mandag var uhellet ute for den populære franskmannen.

Etter tre etappeseirer i Rally Dakar så langt, var han uheldig på mandagens etappe. Han svingte feil vel 30 kilometer før mål på etappen, rullet rundt og fikk motorstopp og store skader på bilen. Franskmannen klarte med nød og neppe å komme seg til mål sammen med annenfører Daniel Elena.

Franskmannen falt fra ledelse til åttendeplassen i sammendraget, og nå er han mer enn en time bak teten. Det ble en skikkelig nedtur for franskmannen, som nok mistet alle muligheter til å vinne rallyet.

Det var regjerende mester, Nasser al-Attiyah, som vant mandagens etappe. Det var hans første etappeseier i år. Med Minien sin slo han Carlos Sainz med tre sekunder, så det var svært jevnt og tett.

Foto: AFP PHOTO / @world / ANDRE LAVADINHO
Foto: AFP PHOTO / @world / ANDRE LAVADINHO Vis mer

Totalt var mandagens etappe mellom Salta og Belen på 766 kilometer. Spesialprøvene var på 393 kilometer. Det var den åttende etappen som ble kjørt mandag.

Tirsdag skal kjørerne ut på en etappe som stort sett går rundt den lille byen Belen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media