Liverpool vant Champions League

Løftet bak det rørende øyeblikket

Jordan Henderson omfavnet faren, Brian. Etter kampen delte pappa Henderson er helt spesiell historie.

Løftet bak det rørende øyeblikket
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MADRID (Dagbladet): Jordan Henderson har måttet tåle mye kritikk opp gjennom åra. Sunderland-gutten ankom Liverpool i 2011, men til tross for stor konkurranse fra dyre, utenlandske signeringen, har han beholdt startplassen hos årets Champions League-vinner.

Jürgen Klopp har vist Henderson mye tillit, og etter 90 minutter i Madrid kunne Liverpool-kapteinen endelig løfte trofeet.

Etterpå omfavnet han Klopp, oppløst i gledestårer. Ingen så gladere ut enn Henderson ute på Wanda Metropolitano, og det skulle bli mye mer grining i løpet av kvelden.

Kreftrammet far

For etter at han var ferdig med Klopp, gikk midtbanespilleren bort til tribunen hvor faren satt.

- Han har vært gjennom mye de siste åra. I kveld var han så stolt når han så oss vinne kampen og Champions League. Det betyr alt for ham. Jeg er bare glad for at jeg kan gjøre ham glad, sa Henderson til Dagbladet og de andre frammøtte mediene i pressesonen etter kampen.

Brian, Hendersons far, ble diagnostisert med strupekreft for fem år siden. Det har vært en tøff tid for hele familien, men faren var hele tiden klar på at sønnen måtte holde fokus og fortsette med karrieren. Nå er heldigvis Brian kreftfri, og fikk oppleve sønnen på den aller største scenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer