KLAR FOR TRENERRETUR? Lancashire Telegraph mener Henning Berg er blant kandidatene til den ledige managerjobben i Blackburn.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
KLAR FOR TRENERRETUR? Lancashire Telegraph mener Henning Berg er blant kandidatene til den ledige managerjobben i Blackburn. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Lokalavisa hevder Blackburn intervjuer Henning Berg i dag

Kobles til managerjobben.

(Dagbladet): Henning Berg er aktuell for den ledige managerjobben i Blackburn, hevder lokalavisa Lancashire Telegraph.

Avisa skriver at Berg skal i møte med klubbledelsen allerede i dag, som en av kandidatene til å etterfølge sparkede Steve Kean.

Eric Black har hatt det midlertidige ansvaret i Blackburn, men han kan ha ledet sin siste kamp i 1-0-seieren over Watford i helga.

Oddsen på Berg har samtidig vært lav hos britiske bookmakere det siste døgnet, samtidig som flere store navn står på bookmakernes liste.

Ole Gunnar Solskjær har allerede som forventet blitt koblet til jobben, mens Ian Holloway, Harry Redknapp og Simon Grayson alle nevnes som mulige etterfølgere etter utskjelte Kean.

Henning Berg spilte over 200 kamper for Blackburn Rovers i to perioder i klubben, og var blant annet med å vinne Premier League med laget i 1994-1995-sesongen.

Berg fikk sparken som trener i Lillestrøm for et år siden, og har den siste tiden jobbet som ekspert i TV 2.

Berg har ikke besvart Dagbladets henvendelser i dag.