Løke ba om trangere drakt

Lei av trøyeholding.

TØFFE TAK: Mot Island hadde det neppe hjulpet å spilt med påmalte drakter, for der var duellene så røffe at det ble dratt i alt av kroppsdeler.
TØFFE TAK: Mot Island hadde det neppe hjulpet å spilt med påmalte drakter, for der var duellene så røffe at det ble dratt i alt av kroppsdeler. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JÖNKÖPING (Dagbladet): På 1990-tallet spilte svenskene i tettsittende drakter for å kunne skjære gjennom motstanderforsvaret som brennhete kniver i smør.

En del av Sverige-spillerne spiller i halvtrange drakter også i VM, men de er ikke i nærheten av å være som de påmalte draktene de blågule hadde før.

Frank Løke skjønner trankegangen.

Mål, ikke straffe - Jeg ba om å få trangere drakt jeg også, sier han til Dagbladet.

Og det er lett å forstå. En kamp som den mot Island på torsdag illustrerte det veldig godt. Du fikk ikke en centimeter gratis og duellene var så røffe at mange mente det gikk over alle støvelskaft.

- Hvis jeg har en stor drakt som slenger, er det lett å holde meg i trøya. Det er vanskeligere med en drakt som er mer tettsittende. Det er ekstra viktig for meg som strekspiller, sier Løke.

Linjespillerne til Robert Hedin skaffer Norge mange sjumetere, men som Løke sier:

- Det er enda bedre med scoringer.

Klister-problem Håvard Tvedten er ikke like opptatt av at drakta ikke skal flagre når han kaster seg inn fra kanten.

- Jeg ser poenget med tettsittende drakter for å ikke bli holdt så mye, men det handler litt om hva du er vant til også. Det er heller ikke alle som passer i en tettsittende drakt, sier Tvedten til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer