<strong>HJALP LARCIK:</strong> Heidi Løke scoret fem mål, og var med på å sikre en 22-21 seier for Györ over Buducnost Podgorica. Det betyr at Larvik sikrer seg andreplassen i gruppen i Champions League. Foto:  AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / NTB Scanpix
HJALP LARCIK: Heidi Løke scoret fem mål, og var med på å sikre en 22-21 seier for Györ over Buducnost Podgorica. Det betyr at Larvik sikrer seg andreplassen i gruppen i Champions League. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / NTB Scanpix Vis mer

Løke hjalp Larvik til semifinale i Champions League etter Györ-seier

Scoret fem mål da Györ vant 22-21 over Buducnost Podgorica. Dermed er Larvik sikret andreplassen i gruppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Györ var allerede gruppevinner og hadde bare æren å spille for, men laget slet seg til seier foran 4500 tilskuere i Montenegros hovedstad.

 Katrine Lunde Haraldsen i målet og Løke på strek bidro i høyeste grad.

Anita Görbicz ble toppscorer for Györ med sju mål, fulgt av Løke med fem.

Brasilianske Eduarda Amorim kjempet med Buducnost-spillerne i den grad at hun pådro seg tre utvisninger og fikk rødt kort.

Buducnost-tapet betyr at Larvik er tre poeng foran. Dermed får ikke kampen mellom lagene i siste runde noen betydning. Larvik går til semifinale som toer og møter vinneren av den andre gruppen.

Det blir mest sannsynlig Krim Ljubljana, men Oltchim Valcea kan snike seg forbi med seier i lagenes innbyrdes møte i siste runde.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer