Løke kastet ut av landslaget

Får ikke spille under Hedin igjen etter brudd på interne regler.

SENDT HJEM: Frank Løke er sendt hjem fra den norske VM-troppen etter brudd på interne regler i troppen. Ifølge TV 2 Sporten skal det handle om brudd på alkoholreglementet.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SENDT HJEM: Frank Løke er sendt hjem fra den norske VM-troppen etter brudd på interne regler i troppen. Ifølge TV 2 Sporten skal det handle om brudd på alkoholreglementet.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Strekspiller Frank Løke ble i kveld sendt hjem fra den norske VM-troppen med beskjed om at han ikke vil være aktuell for landslagsoppdrag igjen under dagens landslagsledelse, melder Norges Håndballforbund.

- En kombinasjon av skadesituasjonen og brudd på interne spilleregler, gjør at Frank Løke har forlatt den norske troppen i Sverige. Han vil dermed ikke være aktuell som spiller i den siste VM-kampen som Håndballgutta spiller torsdag kveld. Spillerne er skuffet over tillitsbruddet, og sett i sammenheng med tidligere historikk er Frank Løke ikke lenger aktuell for landslagsspill med dagens lagledelse, skriver Håndballforbundet i en pressemelding.

Ifølge TV 2 Sporten, skal Løke ha brutt regler i forhold til alkohol og leggetider. Dette skal ha skjedd etter en middag med resten av den norske troppen i går kveld.

Danskehat Håndballforbundet måtte også ta affære mot Løke tidligere i dag da 30-åringen kom med et voldsomt utfall mot de danske VM-semifinalistene.

- Jeg hater de jævla danskene! Jeg unner dem ingenting, sa han til TV 2.

Det var en uttalelse både lagkamerater og støtteapparat så seg nødt til å ta avstand fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer