Løke løper, vender og skyter

Kan rekke VM-åpningen likevel.

PÅ VEI TILBAKE: Frank Løke har gjort store framskritt de siste dagene. Kanskje rekker han fredagens VM-åpning mot Japan - selv om det trolig er først mot Ungarn det kan bli behov for ham. Foto: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX
PÅ VEI TILBAKE: Frank Løke har gjort store framskritt de siste dagene. Kanskje rekker han fredagens VM-åpning mot Japan - selv om det trolig er først mot Ungarn det kan bli behov for ham. Foto: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skadeplagede Frank Løke og Kjetil Strand var med på deler av håndballandslagets trening i kveld og viste at de er i bedring.

- Vi har testet dem litt. Det ser bra ut for Frank Løke. Han har jobbet litt på streken, skutt og vendt opp slik strekspillere gjør. Han har også vært med på litt ballkasting og løping, sier landslagslege Thomas Torgalsen til NTB.

Ifølge Torgalsen kjenner Løke fortsatt litt til skaden i fotroten, men den viktige strekspilleren har gode muligheter til å bli klar for VM-spill.

For bakspiller Kjetil Strand er situasjonen noe verre. Storskytteren fra Stavanger sliter med en leddbåndsskade i tommelen, og blir sannsynligvis ikke 100 prosent skadefri i løpet av det kommende mesterskapet i Sverige.

- Vi jobber med å stabilisere tommelen hans. Den blir vel ikke helt som den skal verken før VM eller i løpet av mesterskapet, men han har en noenlunde bra følelse, sier Torgalsen.

Strand var med på oppvarmingen og kastet også noe ball og prøvde noen skudd.

- Han kan skyte, men har ikke det samme trykket i skuddet som han har på sitt beste. Men det bedrer seg og går etter planen, melder landslagslegen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer