Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løke sa han skulle på byen

Fikk gutta til å smile etter tapet og skaden. Erevik og Myrhol skriver om EM.

Vi var en skuffet gjeng som gikk av banen i går. Det var duket for håndballfest foran et entusiastisk Stavanger-publikum, men vi ble rett og slett feid av banen av et hardtkjempende Slovenia.

Dette var kampen da ingen deler av spillet vårt fungerte. Spesielt lakk det normalt så kompakte forsvaret vårt som en sil.

Vi ble hengende etter å jage slovenerne som fikk kampen inn i det sporet de ønsket, og de vant en fortjent seier.

Galgenhumor

På toppen av et surt tap ble Frank Løke skadet. Han var vår beste spiller i kampen fram til leddbåndet i kneet røk et stykke ut i andre omgang.

Heldigvis er Frank Frank. I en situasjon der de fleste spillere ville vært helt knust over at mesterskapet var over, klarte han å opprettholde sitt gode og smittende humør.

Dette er noe av nøkkelen til vår suksess. Vi klarer å snu det negative til noe positivt, vi skal gå fra tap til seier!

Galgenhumoren hersket i går kveld. Vi fant ut at det var bedre å se positivt på tilværelsen enn å grave seg ned.

LEDDBÅNDET RØK: Frank Løke fikk Kristian Kjelling over seg, og et leddbånd i venstre kne røk. Foto: Bjørn Langsem
LEDDBÅNDET RØK: Frank Løke fikk Kristian Kjelling over seg, og et leddbånd i venstre kne røk. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Når vi kom til hotellet spøkte Frank med at han skulle ut på byen, han var jo ferdig uansett. Dermed kom latteren som løste opp skuffelsen.

Håper Kroatia er slitne

Heldigvis har jobben vi har nedlagt tidligere i mesterskapet gjort at vi fortsatt får semifinalebillett om vi slår Kroatia i kveld. Dette er en gylden mulighet vi skal benytte oss av.

Vi mener at det å møte Kroatia så seint i mesterskapet kan være en fordel for oss. Vi er bedre trent enn kroatene, og vi har også rullert mer på laget enn de har gjort.

Forhåpentligvis skal de være mer slitne enn oss. Vi skal gå ut på banen og kjempe som løver, og ofre alt for å slå kroatene.

Og dermed blir vi det første norske herrelandslaget i håndball som er klare for semifinale i et mesterskap!

image: Løke sa han skulle på byen
image: Løke sa han skulle på byen
GALGENHUMOR: Dette ble det siste vi så av Frank Løke i landslagsdrakta i dette mesterskapet. Men etter skaden fortsatte han å spre godt humør i troppen.
SKRIVER FOR DEG: Bjarte Myrhol og Ole Erevik skriver for Dagbladet.no under EM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media