FIKK DET IKKE HELT TIL: Frank Løke fikk masse spilletid, men kunne ikke forhindre at hans nye klubb Runar tapte mot gamleklubben Drammen i kveld.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FIKK DET IKKE HELT TIL: Frank Løke fikk masse spilletid, men kunne ikke forhindre at hans nye klubb Runar tapte mot gamleklubben Drammen i kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Løke tapte i comebacket mot Drammen

I Kristian Kjellings første kamp som trener.

Frank Løke (35) gjorde onsdag comeback på håndballbanen i Runar-drakt, men det ble 23-31-tap for gamleklubben Drammen.

Løke skrev under for Runar 20. januar. Dit kom veteranen fra nettopp Drammen. Der fikk han sparken etter det som ble oppfattet som bråk under et julebord i desember.

I første omgang har Løke signert for barndomsklubben ut sesongen.

Mot Drammen fikk Løke mye spilletid både i forsvar og angrep. Denne gangen tegnet han seg ikke på scoringslisten. I 2. omgang pådro han seg en klokkeklar tominutter.

For Drammen var det første kamp med Kristian Kjelling som trener. Han erstattet trenerduoen Øystein Havang og Roger Kjendalen, som ga seg med umiddelbar virkning sist helg.

Den tidligere landslagsspilleren Kjelling er for tiden skadd, og det er uvisst når han eventuelt kan spille håndball igjen. Seieren i Kjellings trenerdebut var fullt fortjent. Hos Drammen scoret Rein Havang ni mål og var sitt lags beste spiller. Rein Havang er sønn av gamletrener Øystein Havang.

Både Runar og Drammen ligger på nedre del av tabellen. Runar har 13 poeng på 8.-plass, mens Drammen er på 9.-plass med 10 poeng.

I de to øvrige kampene som ble spilt i onsdagens eliteserie endte det med 34-25-seier hjemme for Elverum mot FyllingenBergen. Kolstad tapte 29-30 for Haslum.

Haslum på 2.-plass er ett poeng bak serieleder ØIF Arendal. Elverum på 3.-plass er åtte poeng bak lederlaget.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram