- Løke var oppe hele natta og drakk alkohol

Hedin slår tilbake mot Løke.

Linköping, Sverige 20110120.
Erlend Mamelund (t.v.) og Frank Løke under VM-kampen i håndball mellom Norge og Island i Linköping i Sverige torsdag kveld.  Kampen endte 29-22 til Island.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Linköping, Sverige 20110120. Erlend Mamelund (t.v.) og Frank Løke under VM-kampen i håndball mellom Norge og Island i Linköping i Sverige torsdag kveld. Kampen endte 29-22 til Island. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frank Løke uttalte seg i dag for første gang etter at han i går ble kastet ut av den norske landslagstroppen.

I en pressemelding skriver strekspilleren at han synes det er «trist å ha blitt kastet ut for en mindre forseelse». I et intervju med TV 2 Sporten er han enda krassere og sier at:

- Hvis jeg som 31 år gammel skal bli kastet ut av landslaget på grunn av leggetid, synes jeg det er latterlig. Det er typisk norsk. Det hadde ikke skjedd noe annet sted, sier han i intervjuet.

Oppe hele natta Løke sier at han ikke drakk mer alkohol enn det som ble gitt på sponsormiddagen han var på med resten laget, men Robert Hedin hevdet etter seieren over Serbia at Løke var oppe hele natten og at han drakk øl også etter middagen.

- Han mener det er en bagatell? Det er vel delte meninger om det. Det er absolutt ikke tillatt å drikke alkohol på natten og være oppe hele natten. Vi vil vinne og bli bedre, og vi blir ikke bedre av slikt, så derfor er det helt uaktuelt, sa Hedin til TV 2 Sporten.

- Dere vet altså at han drakk alkohol etter at han dro fra sponsorfesten?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer