Lokker med gratis julebord for å få stemmer

Gir alt for å vinne Klubben i mitt hjerte.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte

(Dagbladet.no) Tidligere denne uka skrev Dagbladet.no om at idrettsklubber og ildsjeler bruker Facebook for å få flere til å stemme på klubbene i sine hjerter.

Det er en hard kamp om stemmene, og folk mobiliserer stort landet rundt.

- Hvorfor folk ikke gidder å bruke ett minutt hver dag i to uker for at ungene på plassen skal få et bedre tilbud enn det vi har i dag - uten at det skal selges enda mer kaker eller betales høyere egenandeler - skjønner jeg ikke, skriver Hemnesværingen i en støtte til Hemnes IL.

- Stem hjemme og på jobb

Totalt ligger 410 000 utstyrskroner fra Norsk Tipping i potten. Første- og andreplass i fem klasser vil bli premiert, og det er tøffe dueller i toppen av klassene.

- Gratis julebord til den som skaffer flest stemmer, lover Steinar Soldal i Hasunds Hund på klubbens side på Facebook.

Studentlaget fra Bergen gjør det bra i sin klasse, og har tenkt til å kjøpe nye drakter for pengene - hvis det blir en topp to-plass.

- Ingen har vel lyst til å se oss i bar overkropp, så det er bare å stemme.

President-oppfordring

Også Roterud gjør det sterkt i år. Klubbledelsen ber medlemmene om å stå på fram til valglokalet stenger neste fredag.

- Stem både hjemme og på jobb - om mulig hver dag! Send e-post til alle du kjenner og be dem stemme på oss, oppfrodrer Roterud på sin hjemmeside.

Idrettspresident Tove Paule har også engasjert seg i kåringen.

- Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta i Klubben i mitt hjerte, og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet i våre idrettslag. Jeg gleder meg til å møte de idrettslagene som har greid å røre flest hjerter til slutt, skriver hun i en e-post til klubbene.

KREATIVE VALGKAMPER: Klubbene er kreative i jakten på stemmer. En klubb i Bergen lokker med gratis julebord ...