Lokker Odd-gutta med Marilyn Monroe

Ekstra bonus i cupen.

(Dagbladet.no): Etter en horribel start har Odd de siste kampene begynt å plukke poeng igjen, og de ligger nå på kvalikplassen i Tippeligaen.

Og nå lukter også skienslaget en oslotur i november, med cupfinalefest og kanskje en pokal av kongen.

Men først må Viking overmannes i morgendagens kvartfinale, og siddisene er nok minst like sugne på en ny cupfinale.

Marilyn-kunst

Nå lokker en av sponsorene med kunst til gutta om de klarer å komme seg videre til semifinalen. Og det er ikke et hvilket som helst verk gutta får ved seier, det er snakk om Andy Warhols berømte Marilyn Monroe-motiv, skriver Varden.

- Når det gjelder motivet, så er det vel ingenting som passer bedre for en gjeng med fotballspillere enn historiens kanskje største sexsymbol, Marilyn Monroe, sier Rolf Stavnem i Fineart.no.

Selskapet vil gi bort kunst for 128 000 kroner om det ender med Odd-triumf i morgen, til hele laget og trenerne.

Lovte 50 000 for vinnermål

VERDENSKJENT: Andy Warhols kunstverk av Marilyn Monroe er kjent over hele verden. Neste uke henger kanskje disse på veggene til alle Odd-gutta også. Foto: AP
VERDENSKJENT: Andy Warhols kunstverk av Marilyn Monroe er kjent over hele verden. Neste uke henger kanskje disse på veggene til alle Odd-gutta også. Foto: AP Vis mer

Før mandagens seriekamp mellom Stabæk og Start, lokket en tidligere hovedsponsor for sørlandsklubben med 50 000 kroner til spilleren som scoret vinnermålet mot bæringene.

- Det handler om å sette ballen i nettet slik at kampen vinnes. En premie på 50 000 kroner burde være motiverende, sier Netthandelen.no-eier Einar Øgrey Brandsdal.

Initiativet ble ikke bare godt mottatt, og det ble påpekt at slike belønninger kan slå feil ut i forhold til lagmoralen i den nedrykkstruede klubben.

Kampen endte derimot 1-1, så det var ingen av de gulkledde som ble rikere mandag kveld. Odd-keeper Rune Almenning Jarstein er glad for at det ikke bare er en eventuell matchvinner som får bonusen i morgen.

- Passer bra for meg. Hvis jeg eventuelt scorer mål er det kun fordi vi i utgangspunktet ligger under, sier landslagskeeperen..

Lokker Odd-gutta med Marilyn Monroe
EKSTRA GODBIT: Tommy Svindal Larsen og Rune A. Jarstein får med seg et kunstverk om de slår Viking i morgen.