Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lokker Ronaldo med Beckham

Manchester United innrømmer at David Beckham kan bli solgt - eller byttet bort mot en annen spiller i verdensklasse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så kom det endelig fra Manchester United. Klubben erkjenner at forhandlingene med sin fotomodell, tenåringsidol og frisparkspesialist ikke har ført fram.

I flere måneder har klubben prøvd å nærme seg Beckham med et nye kontraktstilbud. 26-åringen er ikke i nærheten av å godta noen av Uniteds forslag.

- Du når et punkt hvor du ikke kan gå lenger. Og etter flere måneder med forhandlinger når du et punkt hvor du må konkludere enten den ene veien eller den andre, sier United-direktør Peter Kenyon til Manchester Uniteds egen TV-kanal.

Frustrerte

Kenyon understreker at Beckham ikke har sagt at han vil bort, og at klubben heller ennå ikke har gitt spilleren ultimatumet som må komme: Skriv under eller bli solgt.

- Nå skjer det ingenting før sesongslutt, og ingenting blir gjort da heller fordi VM kommer. Jeg er sikker på at alle er frustrerte, men fotballen må komme først, sier Kenyon.

Til sommeren har Beckham et snaut år igjen av kontrakten. Det betyr at han fra nyttårsaften kan skrive en intensjonsavtale med en annen klubb, og gå gratis som Bosman-spiller.

Det er det aller verste United kan tenke seg, og derfor skriver The Sun i dag at klubben har satt en prislapp på over 500 millioner kroner for midtbanespilleren.

Byttehandel

Daily Mail hevder at Inter Milan allerede har gjort et offisiellt framstøt - og vil betale spilleren 2,6 millioner kroner i uka. Det tilsvarer 135 millioner i året.

United skal ha svart med at Beckham bare går til italienerne dersom den brasilianske superstjernen Ronaldo går den andre veien til Old Trafford.

At Ronaldo er sportsfabrikanten Nikes frontfigur skal passe de høye herrer i Manchester United godt. Fra høsten kvitter Ole Gunnar Solskjær og gutta seg med Umbro og stiller i akkurat samme utstyr.

PÅ VEI BORT: Manchester United innrømmer nå at David Beckham kan forsvinne. Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart