Lokkes av norsk lag

To norske eliteserieklubber har tatt kontakt med Sigurd Rushfeldt for å få ham hjem. Austria-spissen utelukker ikke en Norges-retur i løpet av vinteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WIEN (Dagbladet): - For å si det sånn, så har jeg alltid sagt at jeg ønsker å avslutte karrieren i Norge. Jeg reiser hjem uansett om et og et halvt år. Men hvis ikke Austria Wien vil satse på meg framover, så kan det hende jeg reiser tidligere tilbake. Men, i utgangspunktet blir jeg her ut kontrakten, sier Rushfeldt til Dagbladet.

Synlig

Rushfeldt snakker sånn som alle lojale fotballspillere må snakke. I hele høst har skader og lite tillit hos trenerne satt Rushfeldt utenfor det gode selskap hos de suverene østerrikske serielederne Austria Wien. I helga startet han en kamp for første gang på lenge, i mellomtida har to norske klubber sondert terrenget. Dagbladet vet at én av klubbene er en toppklubb Norge.

- Jeg vil ikke si noe om hvilke klubber det er, men det stemmer at to har forhørt seg om situasjonen. Jeg snakket også litt med Rosenborg i sommer, sier Rushfeldt.

- Dette handler ikke om at jeg mistrives i Austria, men at jeg har kommet i en alder der det er viktig for meg å spille fotball. Drømmen og målet mitt er å komme til EM i 2004. Jeg tror det er lettere å komme med hvis man spiller i Norge. Da blir man mer synlig. Hvis ikke Austria vil satse på meg, så er det lite attraktivt for meg å være i denne ligaen og i dette landet. Da er det bedre å være i Norge. Det handler bare om at jeg vil spille fotball, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer