Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lommetyv løp fra Ben

Først ble han frastjålet dollar til en verdi av 50000 kroner, bankkortet sitt og sertifikatet. Deretter ble Ben Johnson fraløpt av en kvinnelig lommetyv som robbet ham i Roma i går.

- Alt skjedde så fort, sier Ben Johnson til AP i Roma.

- Ei lita sigøynerjente kom imot meg sammen med ei dame. Plutselig tok jenta tak i den venstre armen min, og begynte å dra i den. Dama tok lommeboka mi og puttet den inn i en avis. Da jeg oppdaget at den var borte cirka 15 sekunder seinere, var også hun borte, sier Ben Johnson.

Den vesle sigøynerjenta var ti år gammel. Ifølge Roma-politiet, er det vanlig at småunger blir sendt ut på gata for å tigge eller stjele. Blant annet fordi de er for unge til å bli satt i fengsel.

Ben Johnson, dopingtatt og fratatt OL-gullet fra 1988, var på vei til et vekslingsbyrå i Via Veneto da han ble ranet. Han kom fra Libya hvor han er personlig trener for en av Moammar Kadhafis sønner, og skulle overnatte i Roma. Nå må han kanskje vaske opp for å kunne betale hotellregninga?

FRALØPT: Doping-utestengte Ben Johnson tapte «gatesprinten» mot lommetyv i Roma. Bildet er fra pressekonferansen Johnson holdt om saken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media