Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

London-klubber i drakamp om Borussia Dortmund-stjerne

Her er dagens ryktebørs.

ETTERTRAKTET:
Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan. Foto: 
Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
ETTERTRAKTET: Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Vi starter dagens ryktebørs med Zlatan Ibrahimovic, som skapte overskrifter etter en Malmö-uttalelse i går. Svensken ble sitert på at han ønsket å komme tilbake til gamleklubben en dag, men på dagens pressekonferanse utdypet 34-åringen at han mente å komme tilbake til byen med landslaget. Han la samtidig til at han var «for god til å spille i Allsvenskan», noe som knuser drømmen til mange Malmö-fans.

Tottenham har ikke blitt viet mye spalteplass på ryktebørsen til nå i sommer. Nå linkes London-klubben sterkt til Lyon-spiller Alexandre Lacazette. Ifølge Daily Mirror ønsker den franske klubben rundt 360 millioner norske kroner for spilleren, og Spurs må svare i løpet av juni på om de er villige til å betale den summen.

Borussia Dortmund-stjerne Henrikh Mkhitaryan har ennå ikke skrevet under en ny kontrakt med den tyske klubben. Ifølge agenten ønsker spilleren å se på hvilke muligheter han har. De tre London-klubben Arsenal, Chelsea og Tottenham skal alle være interessert i 27-åringen fra Armenia, skriver Daily Star. Tottenham har kastet seg inn i kampen, og mannskapet til Mauricio Pochettino har ikke glemt at Mkhitaryan herjet da Spurs ble slått ut av Europa League denne sesongen.

FOX Sports melder om en dominoeffekt som kan få Real Madrid-spiss Karim Benzema til Manchester United. De siterer den tyske fotballeksperten Lee Price, som sier at det er «svært sannsynlig» at Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang drar til Real Madrid. Det kan i så fall føre til at Karim Benzema forlater hovedstadsklubben og reiser til England i stedet, mener Price. Marca melder på sin side at det ikke er aktuelt for Benzema å bytte klubb nå. Vi får bare vente og se.

Jürgen Klopp har allerede hentet en keeper i Loris Karius, men det er ikke nok skal vi tro italienske Corriere dello Sport. For ifølge avisa kan Liverpool-fansen få et gjensyn med Pepe Reina. 33-åringen tjener fortsatt til livets opphold i Napoli.

Roma-spiller Miralem Pjanic ønsker å vinne titler, og skal derfor ønske seg bort fra den italienske klubben. Ifølge Mundo Deportivo har José Mourinho og Manchester United kastet seg inn i kampen om spilleren, som tidligere har vært linket til klubber som Liverpool og Chelsea. PSG og Juventus er to andre storklubber som følger situasjonen, skriver avisa.

Andre rykter:

• Tottenham ønsker Watford-spiss Troy Deeney (The Sun).

• Middlesbrough skal ha forhært seg om Sevilla-spiss Fernando Llorente (Daily Mail).

• Barcelona har meldt seg på i jakten på Sevilla-spiller Grzegorz Krychowiak (Daily Express).

• Arsenal og Chelsea kjemper om underskriften til Juventus-spiss Alvaro Morata (Daily Mirror).

• PSG-spiss Edinson Cavani kan ende opp i Atlético Madrid i sommer (The Sun).

Dani Alves er svært nære en overgang fra Barcelona til Juventus (Italiensk media).

• Bayern München har avslått et bud fra Real Madrid på nesten 460 millioner kroner for David Alaba (The Sun).

• Liverpool-stopper Martin Skrtel har fått et tilbud fra nyopprykkede Middlesbrough (The Sun).

• Liverpool har fått gode nyheter med tanke på et mulig kjøp av Atletico Nacional-spiss Marlos Moreno (Daily Express).

• Basel-spiller Breel Embolo kan ende opp i Tottenham (Daily Telegraph).

* Dagbladet og FourFourTwo vil følge overgangsmarkedet Premier League-klubbene opererer i tett de neste månedene. De største overgangene i de andre store ligaene vil også bli omtalt. Følg med for de siste oppdateringene på db.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!