TILBAKE TIL LONDON: Romelu Lukaku vil forlate Everton og rivalene Chelsea og Arsenal kjemper begge om signaturen til spissen. Foto: BPI / REX / Shutterstock
TILBAKE TIL LONDON: Romelu Lukaku vil forlate Everton og rivalene Chelsea og Arsenal kjemper begge om signaturen til spissen. Foto: BPI / REX / ShutterstockVis mer

London-rivaler kjemper om Belgia-spiss

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/ FourFourTwo) Arsenal har kastet seg inn i kampen om Romelu Lukaku. Belgieren har gjort det bra i EM og scoret to av Belgias mål mot Irland. Arsenal må kjempe mot London-rivalene Chelsea. Landslagskamerat Eden Hazard har nektet å ta noe standpunkt til en overgang for kameraten, men forteller at han ønsker gode spillere til Chelsea – og trekker Lukaku frem som en av dem. Arsenal skal ha henvendt seg til Everton om en eventuell overgang melder Metro.

Alvaro Morata vil koste 75 millioner euro om noen ønsker seg spilleren i sommer. Real Madrid har en klausul i kontrakten med Juventus som sier at spanjolene kan kjøpe tilbake Morata i sommer for 32 millioner euro. Spissen er ønsket av både Arsenal og Chelsea, noe Real Madrid er klar over og ser en mulighet til å tjene mye penger på spissen.

Victor Wanyama har gjennomgått medisinske tester hos Tottenham. Spilleren har vært i Southampton siden 2013 og vil koste London-klubben 11 millioner pund. Kenyaneren skal ha vært ivrig etter å gjenforenes med tidligere manager Mauricio Pochettino ifølge Sky Sports.

Newcastles Andros Townsend er ønsket av både Liverpool og Manchester City. Newcastle ønsker helst å beholde vingen, men har tøff konkurranse fra flere klubber. Townsend har en utkjøpsklausul på 10.5 millioner pund. Tidligere har Crystal Palace, Southampton og West Ham også vist interesse for spilleren melder Daily Mirror.

Det går mot slutten av Manchester United-karrieren til Ryan Giggs. Den tidligere spilleren har vært assistent-trener for Louis Van Gaal de siste to årene, men må nøye seg med en mye mindre rolle i Jose Mourinhos trenerteam. Giggs vil kunngjøre sin avgjørelse om å forlate klubben innen kort tid. Han blir linket til Nottingham Forrest som sin første manager-jobb ifølge Daily Mirror, lokalavisa Nottingham Post derimot melder at disse ryktene ikke stemmer.

Øvrige rykter:

Antonio Conte ønsker å ta med seg både Antonio Candreva fra Lazio og Leonardo Bonucci fra Juventus til Chelsea (The Sun)

Fernando Torres kommer til å skrive under en 1-årskontrakt med Atletico Madrid. (Marca)

Leicester står klare til å by 30 millioner pund for Watford-kaptein Troy Deeney. (The Daily Telegraph)

Real Madrid og Juventus er i samtaler om en overgang for Paul Pogba. (Marca)

Arsenal ønsker seg Albania-backen Elseid Hysaj. (Daily Star)

Louis Van Gaal, Frank De Boer og Andre Villas-Boas er alle koblet til jobben som manager i AC Milan. (La Gazzetta dello Sport - Italiensk)