- Londonklubb ønsker Flo

Drømmen kan oppfylles.

(Dagbladet.no): I fjor sommer flyttet Tore André Flo fra Sunderland til Siena i italiensk serie A.

Før landskampen mot Wales medga stryningen overfor Dagbladet.no at han gjerne reiser tilbake til Storbritannia, og da helst London.

- Det er lov å drømme. Vi liker oss der, og vi kan jo alltids flytte dit om fem år, sa Flo.

Drømmen kan bli virkelighet allerede i sommer. Ifølge The Sun står 30-åringen høyt på kjøpslista til Crystal Palace-manager Iain Dowie.

Det nyopprykkede Premier League-laget har omlag 185 mill. kroner å bruke på forsterkninger, og skal være villige til å betale 18 mill. kroner for den hengslete nordmannen.

Avisa omtaler Flo som en «Rangers-flopp», og har ikke fått med seg at landslagsspissen har varslet at han blir i Siena også neste sesong.

- Det er farlig å garantere noe som helst. Men det er det som er planen, sier Flo.

Og ryktene om et klubbskifte til Crystal Palace i London er allerede tilbakevist av Flo-agent Gunnar-Martin Kjenner.

- Jeg har ikke hørt noe om det. Han har vært i Siena ett år og har enda ett år igjen av kontrakten. Han har vært koblet til Spania, Portugal, Frankrike og nå England. Men så vidt jeg vet har han ingen andre planer, sa Kjenner til nyhetsbyrået PA for to dager siden.

TOPPSERIE:</B> Tore André Flo kan få tilbud om å bytte ut kamper mot Roma- med londonderbyer i Premier League.
<B>VANT PLAY-OFF:</B> Iain Dowie førte Palace fra nedrykkstrid i 1. divisjon til Premier League på én sesong. Her med playoff-pokalen etter seieren mot West Ham.