Lønnshopp for Karoline

Hun kom fra intet og ble Norges store spiller i EM. Men oppturen stopper ikke der: I Stabæk venter lønnsforhøyelse for Karoline Dyhre Breivang (20).

Stabæk-trener Kristjan Halldorsson avslører at de har merket et veldig påtrykk fra interesserte sponsorer som følge av Karolines fantastiske EM - med 26 scoringer på fire kamper. - Nå må Karoline få tid til å få beina skikkelig ned på jorda. På nyåret vil styret i klubben sette seg ned med henne og diskutere reforhandling av den fire-års kontrakten hun har nå, sier Halldorsson til Dagbladet. For to år siden var Stabæk på randen av konkurs, men ble reddet av NTG (Norsk Toppidrettsgymnas) på Bærum. Nå driver klubben sunt - og allerede onsdag er det planlagt at Karoline Dyhre Breivang skal være med på lunsj-treffen NTG/Stabæk skal ha med sponsorer. Da er det også naturlig at hun får sin del av den ekstra pengestrømmen. Halldorsson frykter ikke for å miste klubbens nye store profil etter EM.

- Hun er 20 år og er nok mer opptatt av trygge omgivelser enn penger. Slik var det også da jeg hadde Birgitte Sættem i Larvik. Hun hadde også mange tilbud, men valgte Larvik av hensyn til familie og venner, sier islendingen som har trent Stabæk de to siste årene.