Lønnsøkning for Ronaldo

Ronaldo vil få godt betalt for suksessen i fotball-VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Allerede før den brasilianske superspissen har gjenopptatt treningen med lagkameratene i Inter, har klubbens president Massimo Moratti varslet lønnsøkning.

Ifølge den italienske avisen La Gazetta dello Sport har presidenten sagt at lønnen til Ronaldo vil øke fra 30 til over 45 millioner kroner, og at kontrakten hans vil bli forlenget med ett år.

Dersom Inter skulle vinne italiensk serie A neste sesong, kan Ronaldo regne med ytterligere 10 prosent lønnsøkning. Spillerne er også sikret 10 prosent mer lønn dersom de vinner Mesterligaen.

Inter kjøpte Ronaldo fra Barcelona i 1997 for 200 millioner kroner. Ettersom brasilianeren nå er kvitt problemene med kneet og har oppnådd stor suksess på fotballbanen, er det forventet at han er verd minst det dobbelte i dag.

Etter VM-suksessen vil også reklameinntektene bli større for Ronaldo. I tillegg til en lukrativ avtale med Pirelli, er han blant de bedre betalte stjernene til Nike. Sistnevnte har fordoblet verdien på kontrakten med ham etter VM.

(NTB-DPA)

GULLGUTT: Ronaldos super-VM ga direkte lønnsøkning i Inter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer