Lønnsøkning for Torres

Skrev under på forbedret Liverpool-kontrakt.

FORBEDRET AVTALE: Fernando Torres har skrevet under på en ny og forbedret avtale med Liverpool.Foto: SCANPIX/REUTERS/Tim Chong
FORBEDRET AVTALE: Fernando Torres har skrevet under på en ny og forbedret avtale med Liverpool.Foto: SCANPIX/REUTERS/Tim ChongVis mer

(Dagbladet.no): Klubb og spiller har vært enige siden mai, så det har ligget i kortene en god stund allerede, men i dag ble det formalisert; Fernando Torres har skrevet under på en ny og forbedret avtale med Liverpool, melder liverpoolfc.tv.

Ifølge The Guardian kan spanjolen vente seg en lønnsøkning på rundt 40 000 pund i uka, noe som betyr at han ukentlig kan heve rundt 1,1 millioner kroner fra Liverpool.

25-åringen fra Madrid skrev under på en seksårskontrakt med klubben da han ankom fra Atletico sommeren 2007. Den nye avtalen løper like lenge, men det er også lagt inn en opsjon om ett ekstra kontraktsår.

Torres følger dermed eksempelet til en annen av hjørnesteinene i Rafa Benitez' lag: Steven Gerrard skrev tidligere i sommer under på en forlengelse av kontrakten med påfølgende lønnsøkning. Klubbkapteinen er også bundet til Anfield til 2013.