PÅ TRENERJAKT: Bayern München-spillerne løp over store deler av banen for å ta igjen trener Louis van Gaal. Foto: OLIVER LANG/DDP/AFP
PÅ TRENERJAKT: Bayern München-spillerne løp over store deler av banen for å ta igjen trener Louis van Gaal. Foto: OLIVER LANG/DDP/AFPVis mer

Løp som en gal for å slippe unna øldynkende spillere

Men van Gaal var ikke rask nok.

|||(Dagbladet): Bayern München var i realiteten sikret seriegullet allerede før kampstart, men de avsluttet seriespillet på imponerede seriemestervis - da de slo Hertha Berlin 3-1 i borte.

Og etter kampen ble det selvfølgelig full fest inne på banen - tyskere kan dette.

ANGREPET MED ØL: Louis van Gaal var ikke raskt nok, og ble dynket i øl. Foto: MICHAEL SOHN/AP
ANGREPET MED ØL: Louis van Gaal var ikke raskt nok, og ble dynket i øl. Foto: MICHAEL SOHN/AP Vis mer

Tradisjonen tro fikk spillerne ølkrus store som småbarn, men innholdet egner seg ikke for de yngste. Bayern skal ut i både nasjonal cupfinale og selveste Champions League-finalen, så kanskje det var derfor de sølte mer enn de drakk.

Skiftet i pausenVerst gikk det ut over trener Louis van Gaal, som før kampen sa at han ikke likte å bli dynket i øl.

KANONTREFF: Her blir van Gaal rammet av en fulltreffer. Foto: MORRIS MAC MATZEN/REUTERS
KANONTREFF: Her blir van Gaal rammet av en fulltreffer. Foto: MORRIS MAC MATZEN/REUTERS Vis mer

Han måtte løpe som en gal for å slippe unna, men spillerne er selvfølgelig bedre trent og tok ham igjen. Resultat: Nederlenderen ble klissvåt.

- Han løp bra, men kom seg ikke unna, sier Bastian Schweinsteiger ifølge Associated Press.

SPANDERTE EN RUNDE: Mark van Bommel tømmer ølen sin over van Gaal. Foto: THOMAS PETER/REUTERS
SPANDERTE EN RUNDE: Mark van Bommel tømmer ølen sin over van Gaal. Foto: THOMAS PETER/REUTERS Vis mer

Men det var selvfølgelig bare smil å finne i ansiktet til trenerveteranen, som allerede i pausen skjønte hva som kom. Da tok han av seg pendressen og ikledde seg i stedet en treningsdress.

På trippeljaktSeriemesterskapet er Bayerns 22. - noe som er mest i Tyskland.

FOR TREG: Daniel van Buyten bommet, men du kan kanskje ikke forvente mer av en forsvarsspiller ... Foto: OLIVER LANG/DDP/AFP
FOR TREG: Daniel van Buyten bommet, men du kan kanskje ikke forvente mer av en forsvarsspiller ... Foto: OLIVER LANG/DDP/AFP Vis mer

- Vi har spilt den beste og mest attraktive fotballen, noe som også er viktig. Dette Bayern-laget kommer til å bli husket, sier van Gaal ifølge AP.

Det kan derimot bli flere fester på disse gutta. Ikke minst hvis de slår Inter i Champions League-finalen. Bayern har ikke gått til topps i Europa siden 2001, nå kan de ende opp som trippelvinnere.