Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løperdronning fikk foten full av gift

Radcliffe bitt av edderkopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det engelske OL-håpet Paula Radcliffe dro til Frankrike for å kvitte seg med lårskaden som truet OL-deltakelsen hennes. Hun endte på sykehus etter å ha blitt bitt av en giftig edderkopp.

- Da vi dro hjem en kveld hadde jeg skikkelig høy feber. Jeg våknet på natta og kunne ikke stå på foten. Da det ble morgen var foten min som en rød ballong, og jeg hadde en rød stripe oppover innsida av beinet, sier Radcliffe til Sky Sports.

34-åringen innehar verdensrekorden i maraton og har vunnet prestisjeløp som New York Marathon flere ganger. I OL var hun i utgangspunktet regnet blant de helt store favorittene, men lårskaden og edderkoppbittet har forringet mye av oppladningen hennes.

- Jeg har hatt mareritt de siste ukene. Jeg måtte kjøres på akuttavdelingen, og jeg kunne ikke stå på foten på to dager, sier hun.

Men i god engelsk ånd er Radcliffe en fighter - og fire dager etter det giftige bittet var det på med løpeskoene igjen.

Så får det heller være at foten rent kosmetisk har sett sine bedre dager.

- Slike ting gjør deg bare enda mer bestemt på å kjempe. Jeg har fortsatt utslett og har mistet all huden rundt tåa, sier Radcliffe.

SPEKTAKULÆR SKADE: OL kunne gått i vasken for Paula Radcliffe på grunn av et giftig edderkoppbitt. Maratonløperen har nå erklært seg frisk. Her er hun i aksjon under New York Marathon. Foto: EPA
SPEKTAKULÆR SKADE: OL kunne gått i vasken for Paula Radcliffe på grunn av et giftig edderkoppbitt. Maratonløperen har nå erklært seg frisk. Her er hun i aksjon under New York Marathon. Foto: EPA Vis mer
image: Løperdronning fikk foten full av gift

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!