Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løpestjernen Mo Farah kollapset på badegulvet

Lå på sjukehus i fire dager.

KOLLAPSET: Mo Farah. Foto: AP Photo/Misha Japaridze/NTB Scanpix
KOLLAPSET: Mo Farah. Foto: AP Photo/Misha Japaridze/NTB Scanpix Vis mer

Det var ikke bare dårlig form som nylig fikk løpestjernen Mo Farah til å droppe samveldelekene. Han lå fire dager på sjukehus etter en kollaps på badet.

Den doble OL-mesteren forklarte mandag hele historien rundt hvorfor han ikke var å se på friidrettsbanen i Glasgow. Briten skal etter planen løpe 10.000 og 5000 meter under EM i Zürich henholdsvis onsdag og fredag.

- Jeg fikk en infisert tann trukket ut. Selv om jeg hadde litt smerter, tok jeg meg en løpetur. Da jeg kom tilbake, falt jeg om og lå helt utslått på badegulvet.

- Jeg hadde en telefon i lommen, så da jeg kom til bevissthet igjen, ringte jeg Cam Levins (treningsvenn). Han hjalp til med å få lagt meg i sengen. Jeg hadde så store smerter i magen, at han valgte å ringe etter ambulanse, fortalte Farah til BBC.

31-åringen ble lagt inn på sjukehus for grundige undersøkelser. Legene tok ingen sjanser.

- Jeg ble fløyet til hovedsjukehuset fordi de trodde det var noe galt med hjertet. Det var helt vilt. Jeg lå på sjukehus i fire dager. Det var skremmende, men slike ting skjer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling