Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Starter i jobben allerede nå

Lopetegui presenteres i Madrid i dag

Real Madrid presenterer sin nye trener Julen Lopetegui på en pressekonferanse i den spanske hovedstaden torsdag.

PRESENTERES TORSDAG: Den sparkede spanske landslagssjefen Julen Lopetegui presenteres som ny Real Madrid-trener i dag.
PRESENTERES TORSDAG: Den sparkede spanske landslagssjefen Julen Lopetegui presenteres som ny Real Madrid-trener i dag. Vis mer

Den spanske klubben opplyser at Lopetegui presenteres på Santiago Bernabéu torsdag ettermiddag. Spanjolen var inntil onsdag trener for det spanske landslaget, men fikk sparken etter at det tirsdag ble kjent at han blir Zinedine Zidanes etterfølger i Real Madrid.

Lopetegui signerte ny kontrakt med Spanias fotballforbund nylig, men ble likevel presentert som ny trener for den spanske storklubben tirsdag. Onsdag bekreftet det spanske forbundet at 51-åringen er ferdig som sjef for landslaget

Sparkingen fant sted dagen før VM sparkes i gang og to dager før Spania møter Portugal i lagets første VM-kamp i Sotsji.

Lopetegui har ledet Spania i 20 kamper siden han erstattet Vicente del Bosque som landslagssjef for to år siden. Nå fortsetter han trenerkarrieren i Real Madrid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media