Lørdag møter Frp-politikeren norsk pokerstjerne til duell om en million kroner

- Udelt positiv respons fra partifeller.

DUELLERER: Ola Amundsgård møter stortingsrepresentant Erlend Wiborg fra Fremskrittspartiet til pokerduell om en million kroner på lørdag. Foto: Lina Olofsson / PokerStarsblog.nu og www.erlendwiborg.com
DUELLERER: Ola Amundsgård møter stortingsrepresentant Erlend Wiborg fra Fremskrittspartiet til pokerduell om en million kroner på lørdag. Foto: Lina Olofsson / PokerStarsblog.nu og www.erlendwiborg.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ola Amundsgård, som er en av Norges fremste pokerspillere, utfordret i slutten av oktober samtlige norske stortingspolitikere til duell om en million norske kroner.

Selv har han ingenting å tjene på en eventuell seier, men dersom vedkommende som aksepterer utfordringen vinner, vil han få det aktuelle beløpet.

Det Amundsgård vil oppnå, er en debatt rundt pokerens situasjon i Norge.

Ingen veteran Kort tid etterpå godtok Erlend Wiborg, stortingsrepresentant for Frp i Østfold, utfordringen.

Han sier til Dagbladet at han regner med å bli et lett bytte for Amundsgård, og at pokererfaringen ikke er den helt store, selv om han hadde planer om å legge seg i hardtrening.

- Jeg har vel bare spilt poker en seks-sju ganger med venner eller på Internett. Vi får håpe det holder, flirer han.

Han forteller også at reaksjonene fra hans partifeller i Frp har vært udelt positive etter at han sa ja til å være med.

- Ja, så absolutt. Dette er ikke den største eller den viktigste politiske saken, men det er over 300 000 nordmenn som spiller poker. Dette foregår nå på utenlandske nettsider, og det hadde vært bedre om dette foregikk i lovlige og ryddige former her hjemme, sier Wiborg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.