Lørenskog fikk Carew-penger fra Villa

Men Besiktas og Lyon betaler ikke.

Lørenskog fikk endelig millionen de hadde krav på i forbindelse med salget av John Carew til Aston Villa. Men klubben mangler fortsatt to millioner kroner.

- Prosessen med Aston Villa har vært ryddig hele veien. De har fulgt opp sine forpliktelser. Verre er det med Besiktas og Lyon. Der har vi til sammen over to millioner kroner utestående, sier leder i Lørenskog, Rune Østerhaug, til Romerikes Blad.

Den tyrkiske klubben skulle ha betalt pengene innen 21. juni. Dette etter en dom fra Det internasjonale fotballforbundet.

Grunnen til at Lyon ikke har betalt er at den franske seriemesteren hevdet at Rosenborg hadde fått dobbel betaling for den norske landslagsspilleren. Trønderne skal imidlertid ha gjort opp for seg uten at det har ført til at pengene har kommet inn på kontoen til romeriksklubben.

(NTB)

SPISSNOMADE: John Carew har byttet klubb flere ganger. Nå har moderklubb Lørenskog fått pengene fra hans nåværende arbeidsgiver, Aston Villa. Foto: Eirik Urke, Dagbladet
SPISSNOMADE: John Carew har byttet klubb flere ganger. Nå har moderklubb Lørenskog fått pengene fra hans nåværende arbeidsgiver, Aston Villa. Foto: Eirik Urke, Dagbladet Vis mer