Lørenskog ishockey

Lørenskog fikk ikke lisens. Kan gå mot ni lag i eliteserien

Lørenskog er ikke innvilget lisens for spill i kommende sesongs eliteserie i ishockey.

INGEN LISENS: Lørenskog fikk ikke innviglet lisens for neste sesong. Her er Kevin Nilsen Berg i aksjon mot Vålerenga-spiller Jonas Oppøyen. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
INGEN LISENS: Lørenskog fikk ikke innviglet lisens for neste sesong. Her er Kevin Nilsen Berg i aksjon mot Vålerenga-spiller Jonas Oppøyen. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble vedtatt under et styremøte i Norges Ishockeyforbund i Aarhus torsdag. Lørenskog klarte ikke å skaffe det klubben skylder innen fristen, men valgte likevel å søke lisensutvalget om fortsatt eliteserielisens.

- Klubben klarte ikke å innfri kravet for å få lisens i henhold til reglementet, sier ishockeypresident Gerhard Nilsen til NTB.

Lørenskog har fått 14 dages frist til å anke avgjørelsen,

Ishockeyforbundet har kontaktet Narvik med tanke på å tilby klubben den ledige plassen.

Narvik tapte for Stjernen og Ringerike i kvalifiseringen. Både Ringerike og Narvik må innfri de samme budsjettmessige kravene som ble stilt til Lørenskog om de skal spille i eliteserien neste sesong.

Elitserien for sesongen 2018/19 starter i begynnelsen av september.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer