Lørenskog har los på serielederen etter seier mot Vålerenga

Kun to poeng bak.

SEIER: Lørenskog (i hvitt) har heng på serieleder Stavanger etter å ha slått Vålerenga 3-1 på Jordal Amfi i kveld. Dette bildet er fra et oppgjør dem imellom i januar i år.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SEIER: Lørenskog (i hvitt) har heng på serieleder Stavanger etter å ha slått Vålerenga 3-1 på Jordal Amfi i kveld. Dette bildet er fra et oppgjør dem imellom i januar i år. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørenskog har heng på serieleder Stavanger etter å ha slått Vålerenga med 3-1 på Jordal Amfi i torsdagens runde i eliteserien ishockey.

Stavanger slo Sparta i sin kamp tirsdag, og de kunne fått et fem poeng forsprang om ikke Lørenskog gjorde jobben sin torsdag.

Vålerenga har så langt skuffet stort, og Espen «Shampo» Knutsens utvalgte har havnet hele 15 poeng bak Stavanger. Vålerenga har riktignok én kamp mindre spilt.

På Jordal scoret Wacey Rabbit to mål i løpet av de to første periodene. Hans 1-0 scoring ble diskutert i TV 2 s hockeystudio, og det kunne fort ha endt med annullering etter en stygg takling av en Vålerenga-spiller.

Vålerenga reduserte ved Tobias Lindström tidlig i siste periode, men da Steffen Thoresen gjorde 3-1 med under fire minutter igjen på kampuret var kampen kjørt.

Lillehammer vant I Mjøsderbyet på Lillehammer dro hjemmelaget nok en gang det lengste strået mot erkerival Storhamar.

Hamar-laget var i ledelsen to ganger etter mål fra veteranen Pål Johnsen, men da ingen av hans lagkamerater klarte å score, og Storhamar-målvakten var i det gavmilde hjørnet, gikk det meste Lillehammer vei også denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer