Lørenskog snublet da de kunne overtatt serieledelsen

Tapte 2-3 hjemme mot Storhamar.

HJEMMETAP: Lørenskogs Mats Trygg (t.v) og Joachim Svendsen røk på et 2-3-tap på hjemmebane mot Storhamar i ettermiddag, og benyttet ikke muligheten til å overta tabellteten. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
HJEMMETAP: Lørenskogs Mats Trygg (t.v) og Joachim Svendsen røk på et 2-3-tap på hjemmebane mot Storhamar i ettermiddag, og benyttet ikke muligheten til å overta tabellteten. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Lørenskog - Storhamar 2-3.

(Dagbladet): Lørenskog kunne dyttet Stavanger Oilers ned fra tabellteten med seier på hjemmeis mot sjuendeplasserte Storhamar i ettermiddag.

I stedet røk de på sesongens tredje hjemmetap i en hockeyserie hvor resultatatene på ingen måte er forutsigbare.

Mange skader Vertene kunne mønstre bortimot samme lagoppstilling som slo Vålerenga borte i forrige kamp, mens Storhamars skadeliste stort sett har gått fra vond til verre denne sesongen.

Til dagens kamp talte forfallslista sju mann.

Poengkongen Uten at Storhamar lot seg knekke av den grunn. Lagets canadiske poengkongen Christian Larrivée hadde målgivende da Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen sørget for at gjestene ledet 2-0 etter første periode - i det som var Larrivées poeng nummer 19 og 20 etter 12 serierunder.

Dermed er 32-åringen bare to poeng bak årets poengkonge, Denny Kearney fra Frisk Asker.

To Spets-mål Lørenskogs Lars Erik Spets reduserte til 1-2 i andre periode, før Lars Erik Hesbråten ga gjestene 3-1 ledelse.

Lørenskog brukte ikke lang tid på å skape ny spenning med en ny Spets-redusering, men nærmere kom ikke vertene i Lørenskog ishall, til tross for at de vant skuddstatistikken 34-24.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer