Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lorenzo Sanz døde av coronaviruset

Ifølge spanske medier. Den tidligere Real Madrid-presidenten ble 76 år gammel.

DØD: Tidligere Real Madrid-president Lorenzo Sanz. Foto: Efe/EPA/NTB Scanpix
DØD: Tidligere Real Madrid-president Lorenzo Sanz. Foto: Efe/EPA/NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere Real Madrid-presidenten Lorenzo Sanz skal ifølge spanske medier være død som følge av coronaviruset. Det skriver blant annet spanske Marca.

Sanz ble 76 år gammel. Han skal ha fått symptomer på coronaviruset for noen dager siden og ble følgelig lagt inn på sykehus, ifølge sønnen Fernando.

«Min far døde nettopp. Han fortjente ikke å avslutte det slik. Han var en av de beste, modigste og hardtarbeidende mennene jeg har sett i mitt liv. Familien hans og Real Madrid var hans lidenskap. Min mor og mine søsken nøt hvert øyeblikk med ham med stolthet. Hvil i fred», skriver sønnen Lorenzo Sanz jr. på Twitter, ifølge spanske AS.

- Vi har snakket med legene og det er ikke gode nyheter, sa Fernando via sosiale medier for tre dager siden, gjengitt av Marca.

Sanz skal også ha fått nyresvikt etter en alvorlig infeksjon, ifølge sønnen.

Sanz var direktør i Real Madrid fra 1985 til 1995 og president fram til 2000 - da han tapte valget mot Florentino Perez.

Det spanske storlaget Real Madrid vant seks titler med Sanz ved roret, blant annet to Champions League-titler (i 1998 og 2000).

Sanz eide også den spanske klubben Málaga en periode mellom 2006 og 2010.

Spanske La Liga har sendt ut en pressemelding der de kondolerer overfor Sanz' pårørende. Det samme gjør franske PSG.

Hele Norges coronakart